Hvad er Virtual Reality?

HVAD ER VIRTUAL REALITY?

Selvom Virtual Reality for mange lyder som en helt ny opfindelse, så har teknologien eksisteret i en del år efterhånden. Teknologien anvendes typisk i underholdnings- og computerbranchen, hvor realismen giver helt nye spiloplevelser.

HVAD ER VIRTUAL REALITY?

Selvom Virtual Reality for man-ge lyder som en helt ny opfind-else, så har teknologien eksiste-ret i en del år efterhånden. Tek-nologien anvendes typisk i und-erholdningsbranchen.

Hvilket udstyr bruger vi?

I denne video kan du få et super godt overblik over, hvilket udstyr vi bruger, når vi kombinerer fysioterapi og Virtual Reality.

Du kan høre mere om udstyret, prøve det eller booke en tid til workshop for at se det in action!

Hvilket udstyr bruger vi?

I denne video kan du få et godt overblik over udstyret vi bruger.

Du kan høre mere om udstyret eller booke en tid til workshop herunder!

Software i sin enkelthed er et begreb der dækker over en samling af data eller instruktioner som fortæller computeren/apparatet, hvad det skal foretage sig. Indeholdene software er alle de elektroniske maskiner du kan komme i tanke om. Den software der anvendes ved Virtual Reality er designet til at gøre så nemt for dig som muligt, på trods af de store mængder kodninger der foregår bag gardinet. Virtual Reality er et resultat af intelligent kodning, hvor spillet tilpasses dine behov.

Virtual Reality

Et stort teknologisk gennembrud som Virtual Reality har været med til at gøre muligt er, at dets evne til at få flere sanser i spil på samme tid. Ved film og computerspil er det ofte “kun” det visuelle, muligvis med noget lydpåvirkning (auditiv) også. I VR påvirkes du ikke blot af det visuelle og auditive men også af følesansen. Dette skyldes, at du i spillene ofte har mulighed for at løfte, kaste eller røre objekter. Dette kan i nogle tilfælde fremkalde de samme følelser, selvom det hele er virtuelt.

Virtual Reality

Ud over alle de mange sanseindtryk som du bliver bombarderet med ved Virtual Reality, så er en anden stor fordel ved teknologien, at du kan interagere med objekter i spillet. Om det så er en plante du skal flytte, en hund der skal løftes op eller en bold du skal kaste, så tillader spillet dig at udføre disse ting. Dette er i modsætning til 360 graders videoer, hvor du er til stede i et virtuelt univers uden at kunne agere i det. Interaktionen er med til at gøre oplevelsen meget realistisk.

Virtual Reality

Kontakt os her

Vil du vide mere om VRecovery? Så kontakt os i dag! Når du har sendt mig en besked kan du forvente svar inden for 24 timer. Du modtager en bekræftelse på mail.